Text

 

Autorisert

Regnskapsførerselskap

 

Button
Text

Tjenester


Text

Regnskap


Vestvågøy Regnskap fører alt fra enkle regnskaper til full økonomistyring i Visma Global og Poweroffice GO for små- og mellomstore bedrifter.

Text

Fakturering

 

Vestvågøy Regnskap er behjelpelig med fakturering for våre kunder.

Text

Lønn


Vi i Vestvågøy Regnskap er oppdatert på lover og regler innenfor lønnsområdet, og oppfyller de krav myndighetene og bransjeorganisasjonene har satt. Huldt & Lillevik hjelper oss til å sikre korrekt lønnsinnberetning. Ved å overlate lønnskjøringene til oss sparer kunden tid og penger, og de ansatte får oversiktlige lønnsslipper

Text

Budsjettering


I samarbeid med kunden kan vi i Vestvågøy Regnskap utarbeide budsjetter. Med vårt rapporteringsverktøy i Visma Global vil vi rapportere virkelige tall mot budsjetterte i perioderapporter.

Text

Årsregnskap og likningspapirer


Vestvågøy Regnskap utarbeider årsregnskap med noter og komplette likningspapirer for alle typer selskaper og enkeltpersonforetak i Finale Årsoppgjør. Vi bistår også med utarbeidelse av styres årsberetning, styre- og generalforsamlingsprotokoll.

Text

Rådgivning


Vestvågøy Regnskap har lang erfaring med styrearbeid, økonomisk og skattemessig rådgivning. Vi tilbyr regnskapsanalyse og kan bistå kunden ved selskapsstiftelse, søknader, generasjonsskifte,

Text

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Text

Icon made by Eucalyp from www.flaticon.com Editap 2017 All rights reserved

Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon